Disclaimer Cchange Jewelry Supplies

Disclaimer
Laatst bijgewerkt: January 03, 2018

De informatie, die is vermeld op www.cchangejewelrysupplies.com website (de "Service"), is alleen voor algemeen gebruik bestemd.

Cchange Jewelry Supplies B.V. neemt geen verantwoordelijkheid voor fouten of omissies in de inhoud van de Service.

In geen enkel geval zal Cchange Jewelry Supplies B.V. aansprakelijk zijn voor bijzondere, rechtstreekse, onrechtstreekse, vervolg- of bijkomende schade of enige andere schade, hetzij wegens een actie van het contract, nalatigheid of andere onrechtmatige daad, voortkomend uit of in verband met het gebruik van de Service of de inhoud van de Service. Cchange Jewelry Supplies B.V. behoudt zich het recht voor om op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving, toevoegingen, verwijderingen of wijzigingen aan te brengen aan de inhoud van de Service.

Cchange Jewelry Supplies B.V. garandeert niet dat de Service vrij is van virussen of andere schadelijke bestanddelen.

Disclaimer voor externe links
www.cchangejewelrysupplies.com website kan links bevatten naar externe websites, die niet ter beschikking worden gesteld, onderhouden of op enige andere manier verbonden zijn met Cchange Jewelry Supplies B.V.

Gelieve te noteren dat de Cchange Jewelry Supplies B.V. geen garanties geeft voor de nauwkeurigheid, de relevantie, de actualiteit of volledigheid of enige informatie op die externe websites.
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.