Frequently Asked Questions

Hoe lang duurt de bezorging?

Internationale reguliere post duurt normaal gesproken 7-21 dagen om te leveren, maar het kan tot 2-5 weken duren (verschilt per locatie en door aangepaste proces).

Hoe snel verzend je de bestellingen?

We verzenden de bestellingen binnen 2-3 werkdagen. Zelden, zullen sommige items in een nieuw productieproces zijn, in dat geval zullen we u per e-mail op de hoogte stellen.

Bieden jullie expressverzending?

Ja, we bieden snelle verzending. Express verzending duurt ongeveer 3-4 dagen aankomen. U kunt deze verzendwijze selecteren terwijl u bestelt.

Mijn trackingnummer toont geen verdere update, wanneer wordt het bijgewerkt?

De vervoerders werken de volgnummers niet bij terwijl ze onderweg zijn naar het land van bestemming en naar het douaneproces. De vervoerders van de verschillende landen hebben een ander trackingnummer op het pakket gezet en bieden het niet voor ons om bij te houden. In dat geval, wees alsjeblieft niet bezorgd om je pakket, het zal zo snel mogelijk leveren.

Ik heb een verkeerd adres opgegeven bij mijn bestelling. Wat moet ik doen?

Laat ons uw juiste afleveradres weten door zo snel mogelijk een e-mail te sturen voordat we uw bestelling verzenden.

Zorg ervoor dat u het juiste verzendadres opgeeft. Wij zijn niet verantwoordelijk voor items die zijn verzonden naar onjuiste adressen die door de koper zijn verstrekt. In dat geval is de koper verantwoordelijk voor de extra verzendkosten.

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen. Wanneer komt het aan?

U kunt ons vragen wanneer uw pakket wordt afgeleverd. Voordat u contact met ons opneemt, kunt u de volgende dingen doen om uw pakket te bereiken.

- Volg uw pakket.
-Controleer of we het juiste afleveradres hebben.
- Controleer of u een leveringskaart van de vervoerders hebt. Uw pakket wacht mogelijk op uw lokale postkantoor.
- Controleer bij uw buren of zij het pakket namens u hebben geaccepteerd.

Ik heb mijn bestelling niet opgehaald en het komt terug. Zul je mijn pakket opnieuw verzenden?

Het is mogelijk om uw pakket opnieuw te verzenden in dat geval van retourneren. Daarvoor moeten we verzendkosten in rekening brengen.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.