Over Cchange Jewelry Supplies

Welkom bij Cchange!

Wij Cansu en Cenk; hebben dit bedrijf ongeveer elf jaar op verschillende plaatsen gedaan. We hebben besloten om ons bedrijf 4 jaar geleden te verenigen en verder te ontwikkelen en hebben Cchange Jewelry Supplies opgericht. Deze beslissing die we hebben genomen, heeft ons leven veranderd!

Alles wat u nodig heeft voor Bijouterie

Naast het verkopen van sieraden, maken we ook sieradenontwerpen zoals handgemaakte kettingen, armbanden en oorbellen.

Succesvol zaken en plezier mengen

Het is moeilijk om zaken en plezier te combineren, maar we hebben dit bereikt! We doen ons werk met veel plezier in onze werkplaats.

Altijd om goede service te bieden

Cchange, biedt gekwalificeerde service, producten van goede kwaliteit en mooie communicatie. We streven ernaar om uw one-stop-shop te zijn voor alle bevindingen van het ambacht. Elke dag proberen we onszelf te verbeteren. Vanaf de oprichting is Cchange op weg om een geweldige leverancier te worden. We verwachten altijd uw suggestie en kritiek :)
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.